10 tips til at trimme dit budget (del 2)

Alt om lån & økonomi

10 tips til at trimme dit budget (del 2)

Anden del af de 10 gode råd til dit budget kommer her.

6. Kombiner din forsikring planer

Dette er en fantastisk måde at spare penge med lille indsats. Min kone og jeg har de fleste af vores forsikringer gennem én udbyder, der omfatter forsikringer på blandt andet vores hjem og to biler.

De giver os en rabat fordi vi har flere forsikringer samme sted. Den medfølgende rabat er så god, at hver gang jeg har handlet omkring for at se om jeg kunne indhente noget bedre, har jeg aldrig kan finde et bedre tilbud.

7. Gør det selv-projekter

I stedet for at betale en anden til at gøre noget, overvej at gøre det selv. Hvis du ikke ved hvor du skal starte, kan du søge efter dit projekt på Youtube eller Ehow.com at se, om nogen har lagt trin for trin instruktioner til at hjælpe dig med at lære hvordan man gør det.

Det er en glimrende måde – både til regnvejrs dage eller til når du gerne vil gøre noget mere ud af hjemmet.

8. Sluk elektronik når du er færdig.

Dette omfatter at slukke din Blu-ray-afspiller, fans, computere, lys, bare om noget, der bruger elektricitet. Hver lille smule hjælper, right?

9. Installer en programmerbar termostat.

Det var en af ​​de første ting, jeg gjorde, da jeg købte mit eget sted. Efter installation min programmerbar termostat, øjeblikkeligt bemærkede jeg et fald på omkring 90 dkk pr. måned i min el-regning.

Det handler om at være vågen for at se hvor meget man bruger, ofte vil man se at man bruger for meget, og der kan de nye termostater gå ind og forbedre din gennemsigtighed med disse.

10. Køb brugt når det er muligt – dette synes indlysende, men det skal siges.

Hvorfor betale fuld pris for noget, du kunne betale meget mindre for? Jeg har for nylig købt en brugt Macbook Air for min kone for lidt over 5000 dkk.

Hvis jeg ville have købt en ny, ville det have kostet over 10.000 dkk. Nu kan du måske tro, at ​​det er risikabelt at købe brugt, men der er nogle der er gået i stykker der sælges på eBay for kun 2000.

Så hvis det ikke virker ud, vil jeg være i stand til at genvinde de fleste af omkostningerne på at sælge den alligevel eller i det mindste få den repererat – husk dog altid at kigge efter autoristerede forhandlere på Ebay – dem med flest positive stjerner.