7 vaner som kendetegner rige mennesker

Alt om lån & økonomi

7 vaner som kendetegner rige mennesker

Hvis du ønsker at være velhavende, hvem skal du så studere for at blive rig? Rige mennesker, right? Nå, her er syv vaner af velhavende mennesker, som du kan gennemføre for at begynde at nærme dig rigdom.

Kør i normale biler

Ifølge en undersøgelse af Thomas Stanley i The Millionaire Next Door, køber 37% af millionærer brugte biler istedet for nye. Ifølge en rapport fra Kelly Blue Book, mister den gennemsnitlige nye bil op til 65% af sin værdi i de første fire år.

Også ifølge undersøgelsen udført af Stanley, er den gennemsnitlige værdi af en millionærs ‘bil omkring $ 22,500. Hvis en millionører kører brugte biler – hvad skulle du så køre i?

Tilbring tid sammen med ligesindende

Steve Siebold, forfatter af “How Rich People Think”, fortæller at rige mennesker omgiver sig med ligesindede. Hvis du hænger omkring mennesker, der har succes, drive og er hårdtarbejdende, så er det langt mere sandsynligt, at du vil være det eller blive det.

Hvis du hænger ud med folk, der er dovne, tilbøjelige til at klage, og uproduktive så hvad tror du, din fremtid bliver? Som Mark Twain sagde engang: “Hold dig væk fra mennesker, der forsøger at nedgøre dine ambitioner. Små folk gør det, store mennesker får dig til at føle du også kan blive stor”.

Sæt mål

Tracie Taylor fører Millionaire U, som er en tre-dages ejendomsmægler kursus for “avancerede” studerende. I klassen, hun siger: “Folk med mål er dem, der lykkes.” Tracie er ikke den eneste, der siger, at sætte mål er vigtig. Mary Kay Ash var også en fortaler for målopnåelse.

Mary grundlagde Mary Kay Cosmetics, som på tidspunktet for sin død, havde over 800.000 repræsentanter i 37 lande og samlede årlige detailsalg over $ 2 milliarder. Lyt til, hvad hun havde at sige, “Vi skal have et tema, et mål, et formål i vores liv. Hvis du ikke ved, hvor du sigter, behøver du ikke har et mål.

Mit mål er at leve mit liv på en sådan måde, at når jeg dør, kan nogen sige, “hun holdt.” For mere om dette, tjek Vigtigheden af ​​at sætte mål.

Læs ikke fiktionsbøger

Nyder du at læse? Jeg er ikke meget af en læser, men jeg lytter til en masse audio-bøger. Jeg er en stor fan af Automobile University, den er dejlig nem at lytte til, mens jeg kører til og fra arbejde.

Hvis du har en lang køretur til arbejde, bør du overveje at give dette et skud. Der findes rigtig mange lydbøger derude. Hvis du er af den gamle skole og gerne vil læse paperbacks, er du ikke alene. 

Warren Buffett har en stak bøger af sin stol, at han elsker at læse. Det er indlysende, at de, der har succes, vil læse. Som den berømte økonom Barry Asmus ynder at sige, “ledere er læsere.”

Lav arbejde du holder af at lave

Steve Jobs sagde det på en Stanford tale i 2005, “Dit arbejde kommer til at fylde en stor del af dit liv, og den eneste måde at blive virkelig tilfreds, er at gøre, hvad du mener er godt arbejde.

Og den eneste måde at lave et godt arbejde er at elske, hvad du gør. Hvis du ikke har fundet det endnu, bliv ved med at lede efter det. Du må ikke nøjes. Som med alle spørgsmål, vil du vide i hjertet, når du finder det.

Og som andre forhold, det bare bliver bedre og bedre år for år. “Keep looking, don’t settle”