Gode råd til studerende

Alt om lån & økonomi

Gode råd til studerende

Når man starter på et studie er der ofte mange udgiver – faktisk så mange at styre udgifterne bliver et problem, så her er nogle tips om at spare penge som er afgørende.

Det er her budgetlægning kommer ind i billedet. Det er første skridt til at spare penge. At kende daglige og ugentlige omkostninger ville hjælpe ethvert budget for hele måneden.

Generelt er det en god idé at finde en studievenlig bolig, der er i nærheden af ​​både universitetet samt shopping og underholdning så transportomkostninger også kan holdes nede. Transportsomkostninger kan ofte være i den dyere skala.

Bøger koster også en masse

Så vidt hvad angår studiet, er studerende ofte bekymrede da bøger koster en masse. Husk her at ​​studerende kan vælge brugte bøger, da nogle bøger kan være påkrævet midlertidigt.

I stedet for at købe bøger fra lokale butikker, kan det være klogt at købe fra online hjemmesider, såsom amazon hvor du der er auktionsbøger. Husk også at være fælles om tingene hvis i bor i et kolleketion eller studiebolig. Venner kan skiftes til at levere musik og mad.

At lære at lave mad er en fantastisk måde at spare penge, da takeaway altid koster meget, er det klogt at holde sig fra. Madlavning derhjemme kan også være sjovt. Det er en færdighed, som andre ville sætte pris på og du vil også finde det nyttigt senere i livet.

Shopping og det at tage lån

For shopping formål, skal eleverne altid være på udkig efter discount butikker, hvor der er mulighed for at gå efter udsalg – det er blandt andet også derfor vi har lavet vores egen discount side her på siden – du finder den øverst oppe under “spare penge”. Ved rejser undgå at bruge en bil.

Da brændstof er dyrt det ville være klogere at bruge en to-hjuler / cykel, forudsat at du kan holde til det.

En anden god idé er at passe på med at låne penge – hvert fald for mange når du er studerende, vi har samlet en række kviklån der er gode for dig der gerne vil have lidt ekstra på lommen, men samtidigt ikke låne for meget. Det kan være en meget god idé når man studerende.