Hurtige lån – hvad skal jeg være opmærksom på?

Alt om lån & økonomi

Hurtige lån – hvad skal jeg være opmærksom på?

Hurtige kontant lån kan være en hurtig løsning på et kortsigtede penge problemer. Men med en som regel høj rente på 100-600 procent, bør man sikre sig at man kan tilbagebetale lånet hurtigt for at undgå at blive fanget i en ond cirkel af gæld. 

Den formel for afregning af hurtige kontantlån er den bedste – men desværre sker der for mange en ændring i økonomien når de tager et lån.

Nogle låntagere har problemer balancere deres månedsløn mod deres månedlige udgifter, som det er, så det er tænkeligt, at de vil have problemer med at finde de ekstra penge til at tilbagebetale gælden.

Kviklån eller mobillån er den bedste løsning

Derfor skal den bedste praksis være, før at benytte et kviklån eller et mobillån. Her får lånetagerne en ærlig og præcis afregningsplan for deres lån.

Hos Låne-siden har vi sikret os at vælge nogle låne udbydere som arbejder med at fortælle dig præcis hvad det er du får for de penge du låner – med andre ord sørger vi for at du for at du ikke bliver snydt hvis du tager et lån hos os.

Mange hurtige kontanter lån långivere, især dem, der opererer online, vil komme tilbage tilbagebetaling i intervaller ved automatisk fratrække det fra låntagers bank konto hver lønningsdag.

Mens dette sikrer, at betalingsplan følges som processen er allerede forudindstillet, kan det til tider betyde, at de penge, der er tilbage på bankkontoen vil ikke være nok længere til at klare over eksisterende regninger og udgifter.

Eller hvis låntager mister sit job, kan långiver fortsat trække sig fra kontoen, indtil der er intet tilbage. Disse former for scenario kan så føre til en anden cyklus af låntagning – derfor er det vigtigt at man ved hvor meget man har brug for at låne samt hvor meget man kan betale tilbage.

Pas på med at afdrage for meget

For at undgå dette, bør låntagere, før at få et lån klart definere, hvor vil de få ekstra penge – adskilt fra deres tage hjem løn – til finansiering af tilbagebetaling.

Dette kan betyde: Eksempelvis overarbejde eller tage ekstra arbejde, side job eller deltidsindlæg. Nogle mennesker binder nogle af deres værdifulde ejendele såsom smykker, sat til salg antikke møbler eller kunst gennem et værft salg, eller begynde at sætte deres ting til salg online på eBay.

Hvis tilbagebetalingsbeløbet er for stort, kan man tvinges ud i at sælge en større ejendom, såsom en bil eller decideret ejendom.