Mobillån

Alt om lån & økonomi

Mobillån kan være en fantastisk måde at håndtere økonomiske nødsituationer og undgå dyrere bankgebyrer.

Når du er godkendt til et mobillån (hvilket er super nemt at blive), kan du anmode om penge til enhver tid, eksempelvis hvis du ikke har råd til at betale en regning, hvis du skal bruge en kjole til en bestemt fest, eller børnepengene ikke rækker til sommerferien.

Med andre ord – du har penge når du har brug for det, og ikke kun når du får løn.

Mobillån er et af de mest udbredte lån i Danmark i dag. Faktisk er mobillån det andet mest populære lån i Danmark, kun overgået af kviklån. Ideen med “mobillån” er at de kan tages via mobiltelefonen, eller via en tablet.

Altså lån der kan tilgås overalt og som kun tager relativt få minutter at få igennem. Ydermere er mobillån ofte et lån der kan bruges af studerende og unge da de er nemme at optage og ikke kræver store låneansøgninger som andre lån.

Fakta om mobillån

  • Der formidles over 3.000 mobillån på daglig basis
  • Låne-siden formidler over 50 af disse lån hver dag
  • Vi har formidlet over 500 mobillån siden vi startede for godt 2 år siden

Gode råd om mobillån

  • Lån aldrig mere end du kan betale indenfor 1-2 år – det gør dig langt bedre rustet til at betale tilbage
  • Sørg altid for at låne til de “rigtige” ting – ting du virkelig har brug for, og ikke blot frås
  • Sørg altid for at låne hos autoriserede låne forhandlere såsom Lane-siden, der har erfaring på området.

Derfor bliver mobillån mere og mere populære

I takt med at flere og flere danske får en mobiltelefon er det klart at flere og flere søger deres informationer via Google på nettet. Dette gælder også Google søgninger som eksempelvis mobillån.

Derfor har vi os Låne siden sørget for at finde en række lån der er er optimeret til mobile størrelser – det vil sige at lånene tilpasses efter den størrelse skærm du sidder på – det er en meget unik tjeneste vi kan tilbyde, da de fleste mobillån faktisk kun kan tages via en skærm (desktop / ipad) – og derfor har vi arbejdet rigtig meget på at udvikle lige netop dette.

Hvad kan du ellers forvente ved at tage et mobil lån hos os? Jo – vi har kontaktet ca. 100 låne firmaer i Danmark – store som små – der findes nemlig rigtig mange.

Og udfra en længere segmenteringsrunde har vi fundet frem til de 10 bedste mobile låneudbydere på markedet i dag. Det vil sige at du faktisk kan låne hurtigere, og mere sikkert igennem os – end du kan ved andre sider.